Mes ir nano technologija

Nanotekas, kaip įmonė specializuojasi nano technologijomis paremtuose chemijos gaminiuose – valikliuose ir impregnantuose. Mūsų įmonė taip pat siekia kurti ir plėtoti produktus, kurių pagrindas yra nanotechnologijos. Nano technologijos leidžia mums manipuliuoti medžiagomis labai mažu (8-100 nm) masteliu. Tai suteikia mums galimybę sukurti unikalias savybes turinčius produktus, kurie pasižymi išskirtiniu efektyvumu ir neįprastai dideliu ilgaamžiškumu, lyginant su konvencinėmis (tradicinėmis) priemonėmis.

nano-technologija

Mūsų įmonė, naudoja nano technologijas, gamina profesionalias valymo ir impregnavimo priemones. Šios priemonės yra sukurtos taip, kad jos gali lengvai prasiskverbti į paviršius ir efektyviai pašalinti nešvarumus arba sukurti efektyvų ir ilgaamžį apsauginį sluoksnį, kuris padeda išlaikyti paviršių švarų ir estetiškai tvarkingą gerokai ilgiau. Tai įmanoma dėl to, kad mūsų naudojamos silanų grupės kompozitai turi unikalių savybių, leidžiančių jiems veikti efektyviau ir ilgiau nei tradicinės priemonės.

Inovatyvumas

Nano technologija yra mokslo ir inžinerijos sritis, kurią sudaro medžiagų ir sistemų tyrimas bei kūrimas, kurių struktūra ir savybės yra kontroliuojamos nanometrų (vienos tūkstantosios milimetro) lygmeniu. Tai reiškia, kad nanotechnologijų pagalba technologai manipuliuoja medžiagomis, kurių matmenys yra vos 1-100 nanometrų dydžio. Būtent todėl, naudojant nano technologijas, mes galime kurti inovatyvius sprendimus, tokius kaip automobilio paviršių valymo ir impregnavimo priemones, kurios ne tik suteikia puikią išvaizdą, bet ir apsaugo automobilį nuo neigiamų aplinkos veiksnių.

Produktų katalogas
pranasumas

Pranašumas

Viena iš pagrindinių nano technologijos savybių yra tai, kad tam tikros medžiagos, būdamos itin mažo dydžio, gali pasižymėti unikaliomis fizikinėmis ir cheminėmis savybėmis, kurios skiriasi nuo tų, kurias tos pačios medžiagos turėtų didesnėje, įprastoje dydžių skalėje. Pavyzdžiui, nano medžiagos gali būti stipresnės ir kartu lengvesnės, lankstesnės arba atsparesnės neigiamam aplinkos poveikiui – krituliams, cheminei korozijai ir t.t. Tinkamai technologų suprojektuoti nanokompozitai turi kitokių ypatingų savybių, kurios konkrečiose, būtent tam skirtam tikslui, sukuria didelį pranašumą lyginant su įprastiniais produktais ar medžiagomis.

Gamyba pagal individualius poreikius

Nanotechnologijos taikomos įvairiose pramonės srityse, tokiose kaip farmacija, elektronika, chemija, metalurgija, energetika ir daugelis kitų. Todėl, jei turite idėjų, ar domina galimybė taikyti nano technologiją savo veiklos srityje, susisiekite su mumis – esame pasiruošę pasiūlyti individualiai pritaikytus sprendimus bei patobulinimo galimybes.

Susisiekite
 

Nano naujienos

Sekite mus