Nano Care kelioninis rankšluostis

Sukurtas specialiai išvykoms į gamtą ar paplūdimį: nesvarbu ar išvykote savaitgaliui su šeima į gamtą, ar popietei į pliažą su draugais – šis produktas kaip tik Jums!

nuo19.99 

Išvalyti
Lojalumo sistema ir nuolaidos. Pirkdami šį produktą gautumėte 19.99 lojalumo taškų. Visas Jūsų perkamas krepšelis būtų vertas 19.99 lojalumo taškų kuriuos galėtumėte iškeisti į nuolaidų kuponą už 1 €.

Apie produktą

Džiaugiamės galėdami Jums pristatyti kelioninį rankšluostį/pledą, sukurtą specialiai išvykoms į gamtą ar paplūdimį: nesvarbu ar išvykote savaitgaliui su šeima į gamtą, ar popietei į pliažą su draugais – šis produktas kaip tik Jums! Medžiaga sukurta naudojant specialią Nanotec technologiją, leidžiančia parūpinti kartu tvirtą ir švelnų, bei itin greitai džiūstantį pluoštą, pagamintą iš kruopščiai atrinktų ir preciziškai kombinuotų komponentų.

Šis rankšluostis/pledas gali būti naudojamas bet kokiai veiklai išvykoje: kaip pledas gamtoje, rankšluostis pliaže arba antklodė vėsiu paros metu. Rankšluosčiui/pledui sušlapus nesijaudinkite – pagamintas iš specialaus mikropluošto, šis išdžius itin greitai!

1
Sutvirtintas pluoštas – specialiai mikrolygmeniu sukryžiuotos nailono mikro skaidulos užtikrins didesnį audinio tvirtumą, atsparumą
2
Sukurtas kad džiūtų greitai – nebereikės laukti valandų valandas..!
3
XXXL dydis – 90 x 180 cm
4
Itin lengva medžiaga - didelis bet nesunkus
5
Idealiai tinka kelionėms ir išvykoms
6
Sukurtas naudojant gryną mikropluoštą (75% poliesteris ir 25% nailonas)
7
Specialus dažų pigmentas užtikrins kad net ir šlapias, rankšluostis nedažys..!

Produkto informacija

Gali būti skalbiamas naudojant ploviklius/valiklius be detergentų. Plovimui nenaudokite minkštiklio, taip pat ploviklių sudėtyje turinčių detergentų ir/ar acetatų, rūgščių.

Galimos spalvos

Oranžinė arba mėlyna

Dydis

190 x 80 cm

Nano Care rankšluostis 3
 

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Nano Care kelioninis rankšluostis”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *