Daugkartinė šluostė makiažo valymui

(18 pirkėjų atsiliepimai)

Specialiai makiažo valymui sukurta šluostė – nuvalykite bet kokį makiažą be chemijos!

12.99 

Lojalumo sistema ir nuolaidos. Pirkdami šį produktą gautumėte 12.99 lojalumo taškų. Visas Jūsų perkamas krepšelis būtų vertas 12.99 lojalumo taškų kuriuos galėtumėte iškeisti į nuolaidų kuponą už 0.65 €.

Apie produktą

Didžiuojamės galėdami Jums pristatyti inovatyvias šluostes, skirtas kasdieniniam makiažui valyti. Medžiaga gaminama naudojant „Nanotec” technologiją su itin minkštais komponentais, sukurtais švelniam ir kruopščiam makiažo nuvalymui. Šluostė veiksmingai pašalina akių šešėlius, tušą, lūpdažį, pudrą ir t.t. Puikiai nuvalo ir vandeniui atsparų makiažą.

Jei norite valyti veidą be jokių cheminių medžiagų, naudojant tik vandenį, šis produktas skirtas Jums!

1
Nereikia jokių cheminių medžiagų (tik vanduo)
2
Efektyviau už įprastus makiažo valiklius
3
Galima naudoti daugybę kartų (išplaukite vandeniu, muilu ir vėl naudokite)
4
Pagamintas iš aukščiausios kokybės mikropluošto
5
Šluostę labai lengva išplauti (rekomenduojame Nano Care muiliuką)
6
Puikiai šalina tušą, pudrą, akių šešėlius ir kitą (net ir vandeniui atsparų) makiažą
7
Idealiai tinka jautriai odai
8
Gali būti naudojama siekiant išvengti alergijos

Produkto informacija

Šluostę galima naudoti su kosmetikos valikliais, sudėtyje turinčiais alkoholio. Taip pat tinka naudoti su miceliniais vandenimis. Nenaudokite audinių minkštiklių, taip pat valiklių, kurių sudėtyje yra ploviklių, acetono ir rūgščių (pvz. netinka nagų lako šalinimui).

Nano šluostė makiažo valyti 2
 

18 atsiliepimų apie Daugkartinė šluostė makiažo valymui

  1. Dainoras S.

    Žmona patenkinta, o aš sutaupiau, nes nepirkau chemijos.

  2. Jūratė S.

    Super, mane ši šluostė nustebino 🙂

  3. Ieva J.

    Nuostabus produktas.
    Prieš keletą mėnesių turėjau akies vokų ligą – blefaritą. Tai akies vokų uždegimas, kai oda yra sausa, jautri, ją nuolat niežti, akių vokai ištinę, perštintys. Dienos metu su makiažu nieko nesijausdavo, vakarais naudojant makiažo valymo skystį perštėdavo, akies vokai rytais būdavo patinę ir būklė negerėjo. Išbandžiau daug tepalų, vaistų, antibiotikų skirtų akies vokų Blefaritui gydyti. Niekas iki galo nepadėdavo. Nutariau išbandyti Nano makiažo šluostę. Negaliu ja atsidžiaugti, nes ji veikia, yra labai švelni mano jautriai odai ir akių vokams, nereikia stipriai trinti, lengvai ir itin švariai nuvalo vandeniui atsparią kosmetiką. Pradėjus naudoti šią šluostę, jau po poros dienų pastebėjau akies vokų būklę, ji gerėjo. Dar po keleto dienų išvis išnyko. Šiai dienai esu su sveikais akių vokais, be jokio blefarito. Be jokių skausmų, dirginimų, graužimų ir niežėjimų. Negaliu atsidžiaugti, pirkau tiesiog išbandyti, likau nustebinta ir be proto laiminga atradusi tokį produktą.
    Sveika švari oda, daugiau jokios chemijos, didelių išlaidų makiažo valikliams, ekologija, ir ta mintis, kad daugiau nereikės į keliones temptis buteliukų su skysčiais ir vata, uždeda šypseną 🙂 Drąsiai rekomenduoju 🙂

  4. monika a.

    Iš pradžių buvau nusiteikusi labai skeptiškai, nes buvau bandžiusi panašių produktų kurie nepasiteisino, tačiau ši šluostė kažkas stebuklingo. Puikiai nuvalo bet kokio tipo makiažą, nebereikia tepti chemijos ant veido odos. Ypač daug keliaujant itin patogu, nes išvengiu skysčių gabenimo, o akyse po tušo valymo nebelieka valymo priemonių likučių. Naudoju kasdien. Galiu drąsiai visoms rekomenduoti nes veikia PUIKIAI ;).

  5. Karolina A.

    Buvo įdomu išmėginti – nusipirkau. Pateisino lūkesčius 100 proc. Viską nuvalo greitai ir puikiai, daug geriau nei valant įvairiais valikliais. Šluostė lengvai išplaunama, kokybiška. Parodžiau mamai ir daviau išmėginti, jai taip pat labai patiko, tad nupirkau dar vieną. Manau, bus puiki dovana draugėms Kalėdų proga! Rekomenduoju!

  6. Simona G.

    Sluoste nuostabi, nustebau kaip is tikro gerai nuvalo makiaza, netikejau 🙂

  7. Karolina Gresiūtė

    Labai patiko, naudoju ir pati ir per šventes dar visoms draugėms išdovanojau. Puikiai nuvalo net waterproof tušą ir stebinamai greit išsiplauna. Vos pakišus po vandeniu – jau švari! Žinoma pirkau kartu su jai skirtu muiliuku – labai malonus kvapas!

  8. Vaida Š.

    Iš pradžių kažkaip labai neįtikinamai atrodė visa šitai…bet iš smalsumo nusipirkau….Tiesiog WOW, likau sužavėta. Puikiai nuvalo, lengvai skalbiasi, greitai išdžiūsta. Po nuvalymo prausiant veidą – švaru švaru, jokių makiažo pėdsakų. Nebereikia sunaudoti kelių vatos diskelių norint tušą nuo blakstienų nuvalyti, pudrą nuo viso veido. Čia tik viens du ir švarus veidas. Manau šis daiktas bus iš tų, kuriuos tikrai visada turėsiu turėti pas save.

  9. Reda

    Tiesiog nuostabi!nuvalo tobulai,muiliukas nuostabiai kvepia ir labai greitai ir švariai išplauna šluostę…ir labai nudžiugino medžiaga,iš kurios pagaminta šluostė…kažkoks pienių pūkų prisilietimas prie veido!žodžiu 10balų iš dešimties!labai ačiū

  10. Rasa K.

    Esu labai patenkinta! Nuvalė greitai, kruopščiai, tikrai nesitikėjau tokio gero rezultato 🙂 labai malonu valytis veidą, o oda tokia švari jaučiasi!

  11. Inga

    Labai puiki priemonė. Patogu naudoti, ypač kelionėje – tiesiog sušlapini ir viskas, o svarbiausia – nebereikia jokių kitų makiažo valymo priemonių!!! Esu labai patenkinta šiuo pirkiniu

  12. R.

    Nustebino pristatymo greitis!!!

  13. Deimante K.

    Super labai patenkinta.

  14. Rita

    Nustebino! Jokie valikliai, prausikliai,serveteles nenuvalydavo taip svariai, kad net „girdzda”. Lengvai issiskalbia su nano muiliuku, greitai dziusta, patogu naudoti.
    Bus puiki dovana draugems.

  15. Aiste

    Tai geriausia ką atradau, naudoju jau apie 3men. Patenkinta ir rekomenduoju kitoms!

  16. Viktorija

    Šluostę gavau dovanų ir buvau gana skeptiška, bet kai galiausiai pabandžiau, negaliu atsidžiaugt. Tobulai nuvalo visą makiažą, švelni, oda po valymo nelieka riebaluota ir padengta nemaloniu įprastų pienelių ar valiklių sluoksniu. Tobuliausia, kad netgi nuo tušo ryte poakiai nebūna juodi nuo taip ir nenusivaliusių tušo likučių. Pati šluostė lengvai plaunama, išdžiuvusi būna tokia pat švelni kaip nauja. Nieko geresnio nesu bandžiusi, draugausim ilgam.

  17. Viktorija

    Šluostė makiažą tikrai nuvalo lengvai ir tik su vandeniu. TAČIAU ji stipriai išsitepa nuo tušo (pudra nesidažau) ir tik praskalauti tikrai neužtenka (na, nebent nieko tokio praustis kitą vakarą su dėmėta). Taigi reikia trinti su specialiu muiliuku kiekvieną kartą, džiovinti. Man tai daugiau vargo nei naudos. Su vatutėm ir makiažo valikliu patogiau.

  18. Akvile

    Retai kada rašau atsiliepimus, bet šitas produktas to vertas! Labai paprastai nusivalo ir pudra ir tušaa, nereikia jokių papildomų prausiklių, užtenka tik sušlapinti šluoste ir vuolia! Muiliikas taip pat labai gerai išvalo šluostę. Rekomenduoju!

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *