Partneriai

logo-autocentras

Automobilių priežiūra ir remontas prieinamomis kainomis.

Plačiau

AG-logo_SVG

Vienas seniausių avalynės tinklų Lietuvoje – RIEKER, AG ir Nicolo Ferretti parduotuvės su kokybiška ir patogia avalyne.

Plačiau

Ypač modernios tunelinės automobilių plovyklos, kurių išskirtinumas – greitas ir itin kokybiškas plovimas. Kėbulo tausojimą ir nepriekaištingus švaros rezultatus užtikrina naudojama inovatyvi, vokiečių gamintojų technika.

Plačiau

logo-autoaibe

Nuo 1995 m. UAB „Autoaibė“ prekiauja automobilių dalimis, automobilių priežiūros priemonėmis bei aksesuarais visoje Lietuvoje. Vadovaujamės vizija – siekiame būti pavyzdžiu savo srityje, sukurti išskirtinę profesionalų komandą ir būti autodetalių lyderiu Lietuvoje. Todėl nuolatos stengiamės dirbti taip, kad kiekvienam klientui – atsakingam vairuotojui – būtų lengva rūpintis automobiliu.

Plačiau

Autogarsas

Kaip išsirinkti garso aparatūrą? Savo laisvalaikio neįsivaizduojate be įsimintiniausių kino juostų ar mėgstamiausios grupės koncerto įrašų? Laikas investuoti į kokybišką garso aparatūrą.

Plačiau

autogrozis_logo

Nepriekaištingai atliekame visas automobilių išorės ir vidaus priežiūros paslaugas. Darbus atlieka patyrę specialistai naudodami tik aukščiausios kokybės medžiagas. Galite drąsiai patikėti savo automobilį mūsų komandai – kreipkitės!

Plačiau

logo-drogas

DROGAS – tai didžiausia namų apyvokos, buitinių ir kosmetikos prekių parduotuvė, kurioje apsipirkimas gali tapti vienu malonumu, nes internetinėje DROGAS parduotuvėje prekes galite rinktis net neišeidami iš namų. Taip pat galite būti ramūs, nes visas asortimentas čia siūlomas geriausiomis kainomis!

Plačiau

EGV_Logo

Kompiuterių, kompiuterinės priežiūros specialistai Biržuose.

Plačiau

logo-eoltas

EOLTAS – nuo 1993 m. veikianti ir kasmet auganti lietuviško kapitalo autodetalių prekybos bendrovė, tarnaujanti atsakingiems vairuotojams Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir visoje Europoje

Plačiau

Eurokos

Eurokos komandos kruopštaus ir atsakingo darbo rezultatas – unikalus bei bene plačiausias grožio prekių asortimentas. Mūsų parduotuvėse pirkėjai gali rasti gerai žinomus ir mėgstamus prekių ženklus, kuriais pasitiki. Tuo pačiu Eurokos parduotuves per metus pasiekia vidutiniškai 5,5 tūkst. naujų prekių, todėl čia visada laukiami ir eksperimentuoti linkę pirkėjai.

Plačiau

Eurovaistinė

EUROVAISTINĖ yra nuolat augančios EUROAPOTHECA dalis, kuri yra tarptautinė Šiaurės Europos įmonių grupė, valdanti mažmeninės prekybos vaistinių tinklus ir didmenines farmacijos įmones bei internetines vaistines Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Švedijoje.

Plačiau

Garso_impulsas

Aparatūra automobiliams: garsiakalbiai, automagnetolos, stiprintuvai, kondensatoriai – taip pat koncertinės sistemos ir t.t.

Plačiau

Gevanta

Darbo rūbai ir asmeninės apsaugos priemonės internetu. Darbo drabužiai, avalynė, pirštinės, bei kokybiškos darbo saugos priemonės, funkcionaliam, patogiam ir saugiam darbui.

Plačiau

logo-gritakas

Elektroninė parduotuvė, kurioje galite rasti didelį kokybiškų darbo įrankių asortimentą. Mes dirbame konkurencingoje rinkoje, tad siekiame išsiskirti iš kitų el. parduotuvių savo paprastumu, skaidrumu ir greitu aptarnavimu.

Plačiau

IKI-logo

IKI ištakos bei tapatumas liko tokie patys: mes žinome, kas yra geras maistas, suprantame, ko nori ir ką renkasi lietuviai, kruopščiai ir kompetentingai atrenkame, paruošiame geriausią, šviežiausią maistą ir kokybiškai aptarnaujame pirkėjus.

Plačiau

Italmada

Viena pirmųjų avalynės parduotuvių Vilniaus senamiestyje – didelis kokybiškos galanterijos ir avalynės pasirinkimas.

Plačiau

logo-jogle

Visos švaros paslaugos – visoje Lietuvoje!

Plačiau

Kitokia_renovacija

Profesionalias statybos ir renovacijos medžiagas, bei paslaugas siūlantis tiekėjas. Daug metų dirbame su pramonės, komercijos, viešais ir individualiais projektais, kuriuose reikalingi kokybiški, patikimi, šiuolaikiški ir profesionalūs sprendimai.

Plačiau

Laverna

Plačiausias automobilinės bei kitos elektronikos prekių ir įvairių priedų pasirinkimas. Dalies priedų nerasite jokioje kitoje parduotuvėje, kadangi didžiąją dalį prekių mes importuojame patys.

Plačiau

logo-maxima

Lietuviško kapitalo įmonė, vienas didžiausių prekybos tinklų Lietuvoje.

Plačiau

logo-mlauto

Didžiausias automobilių estetikos centras Lietuvoje. Atlieka paslaugas, tokias kaip Meninis Lyginimas, Poliravimas, Cheminis Valymas, Plėvelių klijavimas, nano dangos ir daug kitų.

Plačiau

Nanogama

Inovatyvių, praktiškų ir pasaulyje pripažintų produktų distributoriai Baltijos šalyse. Jų tikslas – nuolat stebinti savo klientus inovatyviais produktais, pagamintais pagal naujausias technologijas, tačiau kurie kartu būtų lengvai pritaikomi naudoti kasdieniame gyvenime, įdomūs ir svarbiausia – itin kokybiški.

Plačiau

Pardavykla

Įmonė, kuri teikia įvairias paslaugas, susijusias su stiklo konstrukcijų, veidrodžių ir įvairių stiklo gaminių projektavimu, gamyba, pardavimu ir montavimu. Dirba visoje Lietuvoje.

Plačiau

PelesioNaikinimasSalinimas

Profesionalios pelėsio ir medžio grybo naikinimo paslaugos visoje Lietuvoje.

Plačiau

logo-pigu

Viena didžiausių el. parduotuvių Baltijos Šalyse – jau nuo 2009 metų siūlo itin platų prekių asortimentą.

Plačiau

Revitas_logo

Specializuota parduotuvė automobilistams: Labai platus auto prekių ir aksesuarų pasirinkimas! Pristatymas visoje Lietuvoje.

Plačiau

Rosenthal

Visiems, norintiems sukurti išskirtinį, be galo jaukų ir funkcionalų interjerą, salonas „ROSENTHAL“ siūlo geriausią kainos ir kokybės santykio įrangą. Tai pagal garsių dizainerių projektus sukurta vonios įranga, prabangūs maišytuvai, populiariausi JAV sienų apmušalai, natūralūs ekologiški produktai, skirti sienų bei lubų puošybai ir dar daugybė originalaus, komfortabilaus dizaino detalių.

Plačiau

Sahara_logo

Rokiškio avalynės parduotuvė, siūlanti kokybišką ir madingą avalynę.

Plačiau

Neretai iš klientų girdime, jog norisi išskirtinesnių bei įdomesnių prekių. Mes tai galime Jums pasiūlyti. Be tradicinių darbo saugos priemonių klientams stengiamės siūlyti įvairias naujoves, kurios ne tik nustebintų savo išskirtinumu, tačiau būtų ir praktiškos.

Plačiau

SedesRegia_logo

Minkštų baldų gamintojas Sedes Regia pradėjo veiklą 1992 metais Vilniuje. Pradžioje įmonė gamino vienetinius baldus namams ir buvo žinoma ,,Jurga Design” pavadinimu.

Plačiau

servira-logo

1997 metais įkurta Raseinių įmonė, pradėjusi savo veiklą kaip skalbykla, dabar siūlanti įvairaus pobūdžio prekes ir paslaugas.

Plačiau

SHOELAND_logo_400px

Nuo 2014 metų užsiima prekyba užsienyje bei Lietuvoje ir sėkmingai prekiauja tik ORIGINALIA visame pasaulyje žinomų prekių ženklų avalyne, apranga, bei aksesuarais: Dr. Martens, New Balance, Converse, Nike, Adidas, UGG, Salomon, Columbia, Asics, Reebok, Vans, DC, Puma, Lacoste, Crocs ir kt.

Plačiau

Svaros_broliai

26 metų patirtį turintys automobilių švaros centrų profesionalai siūlo geriausia tai, ko reikia Jūsų automobiliui būtent šiuo metu.

Plačiau

logo-vitarest

Daugiau nei 1000 darbuotojų dirba Lietuvoje ir Latvijoje, siekdami sukurti didžiausią vertę mūsų klientams. Džiugu, kad klientai mūsų pastangas įvertina savo lojalumu. Vidutinė darbo su vienu klientu trukmė – 10 metų!

Plačiau

Voliukas_logo

Voliukas.lt komanda jau 8 metus dirba su statybų sektoriaus medžiagomis ir siūlo profesionalius statybinius bei paviršių priežiūros produktus kiekvieno kliento poreikiui. Čia siūlomi produktai pasižymi itin aukšta kokybe bei ilgaamžiškumu.

Plačiau

Sekite mus